• Werner1
  • Werner2
  • Werner3
  • Werner4
  • Werner5

Werner Kolf

 

Opleiding
Studeerde in 2012 af aan de Toneelacademie Maastricht.

Theater
Vanaf eind januari 2018 is Werner te zien in de voorstelling Othello van het Nationale Theater, een eigenzinnige bewerking van Shakespeares tragedie Othello

Werner vorig jaar was Werner te zien in de voorstelling Race van het Nationale Theater, een razendsnelle advocatenshow over racisme en leugens. 

In het voorjaar van 2016 was Werner te zien in de musical Amandla Mandela. In 2015 was hij te zien in in de voorstelling De Gouden Draak, een bittere komische voorstelling van het Nationale Toneel, geschreven door Roland Schimmelpfenning in regie van Casper Vandeputte.

Hij speelde tijdens het Zeeland Nazomerfestival 2015 in de voorstelling Aards Paradijs, een ruwe parel van de bekende Amerikaanse auteur Tennessee Williams.

Daarvoor was Werner te zien in de voorstelling As I left my fathers house (New Dutch Connections) en in de voorstellingen Buzz Aldrin en Waar ben je gebleven (Toneelgroep Oostpool).

Hij had verder rollen in diverse theaterproducties zoals o.a. Boter, Kaas en Eieren, De Jazzbarones, Klein (solovoorstelling), De Val, Toreadors, Gouda’s Glorie, Sunjata, Ramayana, De Brandgrens, De Kruik, Het Ophokuur, Kwaadbloed, Leve Ik en Vuur.

 

imdb icon contact icon

Televisie
Werner was vorig jaar te zien in Vechtershart, Suspects en in de dramaserie Weemoedt

Hij had eerder rollen in onder andere de tv-serie en/of tv-films: Nieuwe Buren, 

Bureau Raampoort, Exit, Seinpost Den Haag, Van God Los II, Naranjina en de kadekapers, Gangmakers, Toren C, Voetbalvrouwen en Van Speijk.

Film
In 2016 was hij te zien in de romantische komedie Rokjesdag

Daarvoor was hij o.a. te zien in de speelfilms Hoe duur was de Suiker, Dans met de Duivel, Wolf, Alleen Maar Nette Mensen, Oom Henk en Moordwijven.

Meerzorg talents

agentschap voor creatieve talenten

Meerzorg Talents is een agentschap voor creatieve talenten die werkzaam zijn in het theater en/of in de film-en televisiebranche.
Onze talenten worden door ons exclusief vertegenwoordigd. Het bureau is opgericht door Iraida Meerzorg.